Никой, който си мислите: Азар назова изненадващ играч като талант №1, с който е играл


Никой, който си мислите: Азар назова изненадващ играч като талант №1, с който е играл
Снимка: Getty Images/Guliver

1315 0

Бившата звезда на Челси и Белгия - Еден Азар, посочи изненадващо име, признавайки кой е единственият млад талант, който го е карал да се възхити на играта му, докато са били съотборници.

Кой е той? Играч в забвение

Бившият футболист на Реал Мадрид назова Гаел Какута, който за 6 години на "Стамфорд Бридж" изигра само 16 мача за първия тим и не вкара нито един гол. След престоя си в Лондон 32-годишният в момента французин обиколи дузина клубове, в повечето от които игра под наем. В момента той е футболист на Амиен. 

Само на неговата игра Еден е казвал

Единственият, на чиято игра Азар е казвал "уау!"

"В Реал играх с най-добрите футболисти в света. За мен Модрич, Бензема са на върха. Същото може да се каже и за Кевин Де Бройне, Франк Лампард, Хуан Мата. Но ще Ви кажа едно име.

Единственият, за чиято игра казвах "Уау!" е Гаел Какута. Говорим за талант. Какута, без съмнение, е номер едно. Талант. Имам предвид талант. Уау!", заяви белгиецът в подкаста на Джон Оби Микел.

"Мисля че, сега е лесно да го кажа, той твърде рано отиде в Челси. Беше на 16, когато премина от Франция в Челси, разбирате ли? И тази стъпка на 16 години е огромна стъпка", допълни Азар. Еден също така обясни защо е имал проблеми с наднормено тегло навсякъде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички