Челси е пратил оферта от 85 милиона за Кайседо от Брайтън


Челси е пратил оферта от 85 милиона за Кайседо от Брайтън
Снимка: Getty Images/Guliver

10801 0

Челси е отправил огромна оферта от 85 милиона паунда за полузащитника на Брайтън - Мойсес Кайседо. Еквадорският национал е основната цел на "сините" това лято и те се опитват упорито да осъществят сделката.

Диего Аркос С. от еквадорската "TC Television", Челси е направил официална оферта от £75 милиона плюс £10 милиона под формата на бонуси за звездата на Брайтън.

"Сините" са се договорили за лични условия с играча, според експерта по футболни трансфери Фабрицио Романо. Италианецът също така твърди, че никой друг отбор от Висшата лига в момента не е по следите на полузащитника, оставяйки Челси като единствен с интерес към него.

21-годишният Кайседо се присъедини към Брайтън през зимния прозорец на 2021 година и има 53 мача за клуба във всички състезания. Той отбеляза два и асистира за три гола в тези срещи.

Той беше силно свързван с преминаване през януари в Арсенал и според най-различни информации е подал молба за трансфер, но "чайките" успяха да го задържат през зимата. След това пък полузащитникът подписа нов договор, който го обвърза с клуба до 2027 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо всеки иска Мойсес Кайседо в своя отбор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички