"Прав ти път": Боели се вбеси на предалия Челси за Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт (СНИМКА)


"Прав ти път": Боели се вбеси на предалия Челси за Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт (СНИМКА)
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

4246 0

Един от собствениците на Челси - Тод Боели, наля масло в огъня, запалил се около трансферната сага между "сините", Мейсън Маунт и преминаването му в Манчестър Юнайтед.

Сделката

24-годишният полузащитник се очаква съвсем скоро да бъде официално представен на "Олд Трафорд". Лондончани се разделят с него на цена от 60 млн. паунда - 55 млн. за трансферна сума и нови 5 млн. под формата на бонуси.

По-рано през седмицата двукратният носител на наградата "Играч на годината" в Челси се сбогува със "сините" привърженици с видео в социалните мрежи. В него той изразява признателността, определяйки решението си като правилно, въпреки по-бурните реакции на част от феновете.

Скандалът

Именно те обаче съзряха неособена искреност в думите на вече бившия си любимец. Популярният "Туитър" акаунт "Futbol Chelsea" използва трибуната си, за да нападне англичанина за словата му.

"Какво мижаво ПР-изявление! Чете сценарий, който, без съмнение, е написан от някого за него. Радваме се, че тази сага приключи и вече няма да говорим за Мейсън Маунт. Прав ти път", гласи написаното от запалянковците.

Нищо обаче не приключи с него. За да направи още по-интригуваща ситуацията, Боели хареса въпросната публикация, заявявайки индиректно мнението си по въпроса. Малко по-късно той премахна реакцията си.

ВИДЕОТО, с което Маунт сложи край на взаимоотношенията си с Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички