Челси дава нападател и пари за ключов футболист на Евертън


Челси дава нападател и пари за ключов футболист на Евертън
Снимка: Getty Images

1421 0

Английският Челси готви допълнителен бонус към офертата за Евертън в опита си да купи Антъни Гордън. Идеята на „сините“ е да дадат Миши Батшуай на „карамелите“ и отделно пари, за да вземат младия англичанин.

През летния трансферен пазар „сините“ от Лондон направиха солидни трансфери, но се очаква да има още сделки до края на този прозорец. Освен Гордън, на „Стамфорд Бридж“ може да акостират и Уесли Фофана от Лестър и Пиер-Емерик Обамеянг от Барселона.

21-годишният Гордън имаше ключова роля в спасяването на Евертън през миналия сезон, записвайки 35 мача през сезона. Челси предложи 40 милиона паунда, които бяха отказани от ливърпулския клуб, като „карамелите“ настояват за поне 50.

Според медиите в Белгия обаче Тухел е склонен да пусне нападателя Батшуай на „Гуудисън Парк“, за да си гарантира пристигането на халфа. Стрелецът не попада в групата на Челси и е твърде вероятно да напусне западен Лондон.

В Евертън пък с в търсене на нов нападател, след като се разделиха с Ричарлисон, а Доминик Калвърт-Люин е с контузия в коляното, която ще го извади за дълъг период от време от терените. Батшуай игра под наем за Бешикташ през миналия сезон, където вкара 14 гола и подаде за други 5 в 42 срещи за истанбулския гранд от „Водафон Арена“. А каква цена иска Барса за Оба-Оба, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички