Огромно напрежение и сблъсъци след Челси – Тотнъм (ВИДЕО)


Огромно напрежение и сблъсъци след Челси – Тотнъм (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2214 0

Лондонското дерби между Челси и Тотнъм Хотспър завърши при резултат 2:2 в изключително интригуващ и динамичен сблъсък между двата отбора. Освен голеадата, която видяха зрителите на „Стамфорд Бридж“, то и напрежението край тъчлиниите беше на много високи нива.

При изравнителния гол на Тотнъм за 1:1 чрез Пиер-Емил Хойберг треньорът на „шпорите“ - Антонио Конте, цинично се израдва пред лицето на Томас Тухел. Това грам не се понрави на германеца, който влезе в словесна и лека физическа саморазправа с колегата си. Реферът Антъни Тейлър подходи дипломатично и само с думи обясни на двамата треньори, че поведението им е недостойно.

В самия край на мача Хари Кейн прати за втори път топката във вратата на Челси, за да изравни повторно резултата, след като преди това Рийс Джеймс поведе „сините“, а със самия край на срещата двамата наставници отново влязоха в саморазправа.

Антонио Конте понечи да даде ръка на своя колега, а Тухел се ядоса на това нещо, след което двата щаба влязоха в сериозни сблъсъци на терена на Челси. В крайна сметка Тейлър изгони с червени картони двамата треньори, за да предотврати по-сериозни инциденти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички