Изненада: Разкриха първия входящ трансфер на Челси през зимата


Изненада: Разкриха първия входящ трансфер на Челси през зимата
Снимка: Getty Images

2477 0

Случайно или не, старши треньорът на националния отбор на Унгария - Марко Роси, оповести първия зимен трансфер на английския Челси. В интервю пред "Calciomercato" наставникът направи следния коментар относно 23-годишния защитник на Фенербахче Атила Салай:

"Атила Салай има страхотно бъдеще пред себе си, като по всичко изглежда, че той ще играе в Челси. Ясно е, че той е следван от големите отбори в Испания, но очевидно преминаването му в Челси е финализирана сделка", заяви уверено Роси.

Според него тя ще бъде обявена още в първите дни на 2022 година, а новината не е изненадваща, ако се има предвид фактът, че договорите на Сесар Аспиликуета, Тиаго Силва, Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен изтичат в края на сезона. В последните дни се появиха информации и че клубът ще предложи нов контракт на своя титулярен вратар.

Името на Атила Салай нашумя покрай Европейското първенство по футбол през лятото. Тогава Унгария бе в "Групата на смъртта" с отборите на Португалия, Франция и Германия, но показа страхотен дух и с малко повече късмет можеше и да излезе от нея. Играчите на Марко Роси загубиха с 0:3 от Португалия в първия си мач, но след това завършиха 1:1 с Франция и 2:2 с Германия. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички