Бунт в Манчестър Юнайтед заради Ван Гаал и Де Хеа


Бунт в Манчестър Юнайтед заради Ван Гаал и Де Хеа

2745 0

Сериозен повод за притеснение имат феновете на Манчестър Юнайтед, след като "The Times" и "The Sun" излязоха с информация, че има сериозни пререкания между играчите на отбора и мениджъра Луис Ван Гаал.

Основният проблем се оказва тренировъчната програма на холандския специалист, който показва сериозна липса на "креативност" по време на заниманията, свидетелства играчи пред "The Times". Според тях, това пречи и на самия отбор да показва най-доброто от себе си по време на мачовете.

Това се доказва от сравнително слабия старт на сезона, след като "червените дяволи" имат две победи, равенство и загуба, дошла в последния кръг от Суонси. Сега пък предстои дерби с Ливърпул, което допълнително нажежава обстановката на "Олд Трафорд".

"The Sun" пък добавя, че играчите са срещу своя наставник и заради отношението му към Давид Де Хеа. Най-добрият играч на "червените дяволи" за последните 2 сезона все още не е попадал дори в групата за мачовете на Манчестър Юнайтед, а тенденцията може да продължи и през уикенда срещу Ливърпул.

Въпреки това от фенове и ръководство има натиск Ван Гаал да използва Де Хеа заради слабата форма на Серхио Ромеро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички