Нарекоха Ван Гаал „подлец“ заради Чичарито


Нарекоха Ван Гаал „подлец“ заради Чичарито

2281 0

Легендата на мексиканския футбол Уго Санчес отправи остри критики към мениджъра на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал. Санчес нарече холандеца „подлец“ заради отношението към Хавиер Ернандес.

“Ван Гаал взе грешно решение и това не се случва за първи път, той го прави вече 50 000 пъти“, заяви Санчес по повод трансфера на Чичарито в Байер Леверкузен.

Ернандес напусна „Олд Трафорд“ след двубоя с Брюж, в който изпусна дузпа. Камерите показаха как Ван Гаал поглежда строго към Раян Гигс непосредствено след пропуска на мексиканеца.

„Аз съм треньор и знам, че един наставник не може да се отнася по такъв начин със свой играч. Аз щях да отида при него и да го аплодирам, да му кажа да вярва в себе си. Но погледът, който Ван Гаал отправи към Гигс… какъв подлец!“, не скри възмущението си Санчес.

„Мачът не беше добър за Чичарито, но това може да се случи на всеки футболист. Ван Гаал е подлец. Надявам се в Англия да осъзнаят, че той е лош човек и се отнася зле към играчите си. Те заслужават професионално и хуманно отношение“, добави още Санчес.

Договорът на Хавиер Ернандес с Байер Леверкузен е за три години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички