Доказано: Трансферът на Де Хеа в Реал е провален заради Юнайтед


Доказано: Трансферът на Де Хеа в Реал е провален заради Юнайтед

2381 0

Проваленият трансфер на Давид де Хеа в Реал Мадрид продължава да е основна тема на дебати, но президентът на "белия балет" Флорентино Перес показа категорично доказателство, че вината е в ръководството на Манчестър Юнайтед.

По време на гостуване в предаването "Partido de las 12" силният човек на "Бернабеу" показа документ, в който ясно се вижда, че документацията по трансфера от страна на "червените дяволи" е пристигнала минута след края на трансферния пазар в Испания.

Документацията е била изпратена от финансовия директор на 20-кратните английски шампиони Стив Дийвил в 23:00 часа английско време или 00:00 испанско, при условие че пазарът на Иберийския полуостров затваря в 23:59 часа местно време. 

Това е поредният удар от страна на един от двата клуба срещу другия, като взаимоотношенията между двете ръководства са критични. Двата клуба винаги са били в добри отношения, което е доказвано многократно през години. Сега обаче след сагата с Де Хеа не се очаква скоро да има подобрение във връзката между два от най-големите клубове в света.

Давид де Хеа пък е заплашен да пропусне Евро 2016, ако не поднови договора си с Манчестър Юнайтед. Луис Ван Гаал е твърдо решен да го държи извън състава, докато испанският вратар не реши да поднови договора си. В същото време обаче холандският специалист получава сериозен обществен натиск да залага на Де Хеа заради слабите изяви на Серхио Ромеро от началото на сезона.

Ето и документа, показан от Флорентино Перес:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички