Бивш помощник на сър Алекс: Мойс и Ван Гаал разрушиха традициите в Юнайтед


Бивш помощник на сър Алекс: Мойс и Ван Гаал разрушиха традициите в Юнайтед
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2479 0

Бившият помощник треньор на Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед - Карлош Кейрош, разкритикува Дейвид Мойс и Луис Ван Гаал. Според Кейрош двамата са допуснали много грешки начело на „червените дяволи“ и са разрушили традициите в отбора.

"В основата на успехите на Манчестър Юнайтед винаги са били доверието, увереността, поддържането на традицията. Смятам, че в клуба бяха направени прекалено много промени, които нарушиха хармонията и прекъснаха тези традиции. Не мисля, че щеше да бъде грешка, ако бъдещето на клуба продължи да се гради върху принципите, които вече бяха създадени от сър Алекс Фъргюсън. Това беше правилният подход. Разбирам, че да замениш мениджър от подобна величина не е лесна задача. Уважавам много Луис ван Гаал и Дейвид Мойс, които са прекрасни треньори, но смятам, че те допуснаха някои сериозни грешки в подхода си“, сподели Кейрош.

„Идеята винаги е била да се създават футболисти. Сега е различно, виждаме как някои от най-добрите футболисти пропада, а някои от играчите като Фалкао и Ди Мария стояха на пейката. Гледах някои мачове на Ди Мария. Той изглеждаше, че никога не е играл футбол преди“, добави още Кейрош.

В момента той е национален селекционер на Иран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички