Разцепление в Манчестър Юнайтед заради Тен Хаг! Играчи го винят заради контузиите и във фаворизиране


Разцепление в Манчестър Юнайтед заради Тен Хаг! Играчи го винят заради контузиите и във фаворизиране
Снимка: Getty Images

1153 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е силно спряган за уволнение след редица незадоволителни резултати. И докато на "Олд Трафорд" засега шефовете все още гласуват доверие на специалиста, то играчите вече силно започват да се съмняват в качествата му.

Фаворитите на Тен Хаг и проблемът с контузиите

Изглежда, че нагласите, които изпадналият в немилост Джейдън Санчо има са се разпространили и сред негови съотборници. Според "Manchester Evening News" има негодувание заради открито фаворизиране, демонстрирано от техния мениджър. Има убеждение в отбора, че Тен Хаг има определени фаворити. И именно тях подкрепя и защитава постоянно - независимо от представянето им на терена.

Кризата с контузии в Манчестър Юнайтед допълнително увеличава проблемите. Каземиро, който наскоро се завърна, претърпя още една травма, която го извади за още няколко седмици. Това го добавя към нарастващия списък с дългосрочно отсъстващи, включително Люк Шоу, Лисандро Мартинес и Тирел Маласия.

През този във Висшата лига като цяло се наблюдава нарастване на контузиите, но играчите на "червените дяволи" имат свое виждане. Те приписват проблемите си на интензивността на тренировките. "The Times" твърди, че играчите са с впечатлението, че високата интензивност играе основна роля за проблемите с контузиите.

Все пак е важно си да се отбележи, че и Расмус Хойлунд, и Софиян Амрабат получиха контузии, преди да се присъединят към останалата част от отбора. Това оказва, че проблемите може да не се дължат единствено на тренировъчните методи.

Тактиката не вдъхва доверие на играчите

"The Athletic" добавя нови твърдения, предполагайки, че играчите не вярват на тактиката на нидерландеца. Съмненията идват най-вече, след като остави Рафаел Варан извън титулярната линия за дербито срещу Манчестър Сити.

Мениджърът не поддържа близки отношения с играчите си, но все още има играчи, които подкрепят техния мениджър. Те пък смятат, че отношението, което получава, е несправедливо и лицемерно. Тъй като за същите неща, за които холандецът е атакуван през този сезон, са били нещата, за които е бил хвален при пристигането си. Очевидно има разцепление в съблекалнята, което не вещае нищо добро за за Манчестър Юнайтед. По-рано се появи мнение, че поне шестима играчи искат уволнението на Ерик тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички