Бруно Фернандеш с награда още в първия си месец с екипа на Манчестър Юнайтед


Бруно Фернандеш с награда още в първия си месец с екипа на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1986 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш беше избран за най-добър играч във Висшата лига за месец февруари. От Премиър лийг съобщиха новината във вчерашния ден.

Фернандеш дойде в Манчестър Юнайтед от тима на Спортинг Лисабон в края на месец януари за сумата от 55 милиона евро. 25-годишният халф веднага впечатли с изявите си на „Олд Трафорд“, като регистрира 3 гола и 4 асистенции в 9 мача във всички турнири с червената фланелка. Португалският халф изигра три срещи за „червените дяволи“ във Висшата лига през този период. Той записа асистенция с центрирането към Хари Магуайър за успеха с 2:0 на Юнайтед над Челси, а след това се отчете с гол и асистенция при класическата победа с 3:0 над Уотфорд у дома.

Интересно е, че Бруно Фернандеш става едва четвъртият футболист на Манчестър Юнайтед, който печели наградата за Играч на месеца във Висшата лига след напускането на сър Алекс Фъргюсън през 2013г. Преди него това сториха Антони Марсиал (септември 2015г.), Златан Ибрахимович (декември 2016г.) и Маркъс Рашфорд (януари 2019г.). А ето какво мисли Димитър Бербатов за потенциалното партньорство между Бруно Фернандеш и Пол Погба в центъра на терена за Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички