Британски специалист за Магуайър: Не мисля, че ще го видим скоро в игра за Манчестър Юнайтед


Британски специалист за Магуайър: Не мисля, че ще го видим скоро в игра за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

958 0

Бившият мениджър на Астън Вила Алекс Маклийш вярва, че наставникът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, вероятно ще продължи да държи централния защитник Хари Магуайър на пейката.

Маклийш не вижда как Магуайър може да се върне в стартовата единайсеторка на нидерландския специалист в слабата форма, в която се намира в момента.

"Харесвам Хари като играч. Но модерният футбол е такъв - не можеш да си позволиш да правиш каквито и да било грешки. Хари получи немалко критики и направи една или две грешки по време на международната пауза", заяви британецът.

"Не мисля, че ще го видим скоро в игра за Манчестър Юнайтед. Смятам, че Тен Хаг ще продължи да действа по план освен ако някой от стартовите му играчи в защита не се контузи и обърка намеренията му".

"Със сигурност Хари в момента е бесен и негодува, но това е добре според мен. Така сега пред него стои само и единствено въпроса "Как да стана по-добър и как да си върна формата?", добави още Маклийш.

Английският бранител не е стартирал като титуляр в мач от Висшата лига за "червените дяволи" след загубата с 4:0 от Брентфорд през август. Тен Хаг избра да използва Лисандро Мартинес и Рафаел Варан в сърцето на защитата си. Дуото помогна на отбора да запише пет победи в последните си шест мача във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиано Роналдо се е обърнал към водещ психолог в последните месеци?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички