Брентфорд предлага договор на Кристиан Ериксен


Брентфорд предлага договор на Кристиан Ериксен
Снимка: Ulrik Pedersen/NurPhoto via Getty Images

1307 0

Датският полузащитник Кристиан Ериксен може да продължи кариерата си в Брентфорд, съобщава The Athletic. Според източника клубът от Висшата лига ще предложи на халфа контракт за половин сезон, като ще има възможност той да бъде удължен за още един.

В последните дни се появи информация, че Ериксен е готов да се завърне именно във Висшата лига, като няколко клуба от английското първенство ще отправят оферти към него. В момента бившият футболист на Тотнъм е свободен агент, след като разтрогна с Интер по взаимно съгласие.

До освобождаването на Ериксен се стигна, след като правилникът на италианската Серия А не позволява на футболисти със сърдечен дефибрилатор да играят в мачове от първенството. Така футболистът трябваше да поддържа форма с родния си клуб Одензе.

Така сред възможните варианти за Ериксен бяха Англия и Нидерландия. В Ередивизи защитникът на Аякс Дейли Блинд продължи успешно кариерата си, въпреки че имаше подобен сърдечен проблем на този на Ериксен.

Датчанинът игра за Интер в продължение на година и половина, като записа 43 мача и вкара 4 гола. През сезон 2020/21 той стана шампион на Италия с нерадзурите.

Повече за интереса към Кристиан Ериксен прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички