Лекарят на Лудогорец, помогнал на Кристиан Ериксен: Наградата не трябва да бъде само за мен!


Лекарят на Лудогорец, помогнал на Кристиан Ериксен: Наградата не трябва да бъде само за мен!
Снимка: Getty Images

1215 0

Лекарят на Лудогорец Валентин Великов получи наградата "Лъвско сърце - Трифон Иванов" по време на церемонията за "Футболист на годината". Тя му бе присъдена за помощта, която оказа на Кристиан Ериксен по време на Европейското първенство по футбол през лятото на 2021 година:

"Благодаря за наградата. Тя не трябва да бъде само за мен, а за целия медицински екип от стадиона в Копенхаген. За мен е изключително признание, още повече, че носи името на един от моите най-големи идоли във футбола - легендарния Трифон Иванов", заяви Великов след като получи наградата и добави:

"Не се чувствам като герой, в никакъв случай. Просто, както казах, целият наш екип изпълняваше своите медицински задължения - това, за което сме обучени и подготвени. Благодарение на това всичко завърши успешно, но в никакъв случай не се чувствам като герой. Честно казано, винаги съм предпочитал да върша своите служебни задължения повече в сянка, да не излизам на преден план пред футболисти, общественост. Да върша съвестно нещата си на спокойствие, не мога да кажа, че е нещо типично за мен да съм в светлините на прожекторите, но такава беше годината за мен", завърши лекарят на Лудогорец.

ВИЖТЕ ОЩЕ - "Случаят "Кристиан Ериксен" - за ненаучения урок и алчността в световния футбол!".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички