Клоп разкри кога се връщат Матип и Жота и от какво се нуждае Ливърпул, за да спечели Висшата лига


Клоп разкри кога се връщат Матип и Жота и от какво се нуждае Ливърпул, за да спечели Висшата лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1226 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди домакинството на Бърнли в последен мач от първия полусезон на Висшата лига. Немският специалист заяви, че е наясно, че през този сезон надпреварата за титлата е много по-различна от миналата година и всяка точка е от значение, но по-важното е тимът да играе силно.

"Битката за титлата? Променя се през цялото време, защото всички са много близо. Това прави битката за титлата по-различна тази година. Трябва да бъдем готови. Знам, че в тази работа само резултатът има значение. Но ти се нуждаеш от добро представяне преди да постигнеш резултат. Последният мач (с Манчестър Юнайтед) беше добър в това отношение", сподели Юрген Клоп.

Относно това кога Жоел Матип и Диого Жота ще се завърнат в игра, Клоп отвърна: "Първо, Жоел тренира пълноценно и предстои да вземем решение. Той тренира нормално. Диого се нуждае от още няколко седмици. Няма да бъдат следващите една или две. Нуждае се от време. Не е важно колко ми липсва той. Той не е тук и нашата работа е да намерим решение."

Междувременно бившият бранител на Ливърпул Деян Ловрен разкри, че Клоп му е написал, че му липсва. Какво му е отвърнал Ловрен - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички