Франк Лампард за бъдещето си: Не е в мой контрол


Франк Лампард за бъдещето си: Не е в мой контрол
Снимка: Getty Images/Guliver

760 0

Позицията на мениджъра на Челси Франк Лампард начело на тима не е никак сигурна според медиите на Острова. Спекулациите с евентуално негова раздяла с клуба се засилиха след поредния негативен резултат - поражението от Лестър с 0:2.

"Не е мое решение, това е нещо, което винаги ще бъде така. Знаеш, че някои неща просто не са в твой контрол. Нещата, които мога да контролирам, са да вдигна духа на играчите и да се трудим здраво. За предното - не мога да отговоря.

Очакванията в този клуб, правилно или не, винаги са високи. Знам, че сме в трудна позиция. Ако погледнем в нашия състав, възрастта на нашия състав, структурата му, това е нов състав. Продължавам да говоря за преход, но когато се представяме така, нормално хората да задават въпроси" - заяви Лампард.

Междувременно се появиха информации, че има план как да се излезе от кризата за следващия сезон, като Челси ще се опита да привлече Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички