Футболна легенда отсече: Не мога да повярвам как Реал Мадрид продаде този талант


Футболна легенда отсече: Не мога да повярвам как Реал Мадрид продаде този талант
Снимка: Getty Images

2895 0

Бившият английски футболист и настоящ анализатор Гари Линекер не може да повярва как Реал Мадрид са си позволили да продадат Мартин Йодегор на Арсенал. В момента норвежецът играе страхотен футбол, а Линекер твърди, че мадридчани са направили голям пропуск с решението да го продадат.

"Понякога стоя и си мисля как Реал реши да продаде Йодегор. Та той е невероятен. Не мога да повярвам как Реал продаде този талант, точно когато Лука Модрич и Тони Кроос вървят към края на кариерите си. Мартин е страшно талантлив и мисля, че на "Бернабеу" вече съжаляват", заяви Линкер в интервю.

23-годишният полузащитник вече има 12 гола и даде седем асистенции в 64 мача във всички турнири за "артилиеристите". Въпреки това невероятното представянето на Йодегор през този сезон е накарало Линекер да го обсипе с комплименти.

Йодегор вече отбеляза три гола в първите четири срещи на Арсенал от Висшата лига през тази кампания. Също така изигра и важна роля в пълния обрат на Арсенал срещу Фулъм вчера (27 август), отбелязвайки гол при победата с 2-1.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Микел Артета за Никола Пепе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички