Близки на звезда на Наполи: Преговори с Манчестър Юнайтед няма, причината е ясна


Близки на звезда на Наполи: Преговори с Манчестър Юнайтед няма, причината е ясна
Снимка: Getty Images

2718 0

Централният защитник на Наполи - Ким Мин-Жае, не преговаря с Манчестър Юнайтед. От лагера на футболиста отрекоха всички слухове около него, свързващи го най-често с английския гранд.

От споделената информация стана ясно, че южнокореецът в момента мисли единствено за края на емоционалния сезон в Серия А, който донесе и мечтания триумф на неговия тим.

Бранителят беше свързван с тима от "Олд Трафорд" и миналата година, но до нещо по-сериозно така и не се стигна. С приближаването на летния трансферен прозорец и страхотната форма, която той продължи да показва, спекулациите относно бъдещето му отново излязоха на преден план. Те обаче изглежда не отговарят на истината.

Най-важното все още е на терена!

"Трансферът в Манчестър Юнайтед не е верен. В момента Ким Мин-Жае е фокусиран върху завършването на сезона", заявиха негови представители пред "Star News".

Англия все още не е вариант

"Относно английската Висша лига - квалификациите за Шампионска лига и крайното класиране все още не са решени. Няма нужда от подобни действия", допълниха те.

В момента Манчестър Юнайтед заема четвъртата позиция в таблицата на първия ешелон на английския футбол. Пред Ерик тен Хаг и компания обаче все още има работа за вършене, за да бъде гарантирано мястото на тима в най-силния европейски клубен турнир. Във врата им диша Ливърпул, който е със само точка по-малко (65 на 66), но и с мач повече.

Феновете на Юнайтед все пак бяха обнадеждени за далеч по-гръмка сделка, свързана с любимия им клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички