Монца на Валентин Антов свали Наполи на земята след шампионските празненства (ВИДЕО)


Монца на Валентин Антов свали Наполи на земята след шампионските празненства (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1570 0

Монца успя да поднесе изненадата на 35-ия кръг в Серия А, побеждавайки с 2:0 у дома провъзгласения за нов шампион на Италия Наполи. В герои за отбора на домакините се превърнаха Дани Мота и Андреа Петаня, които отбелязаха попаденията.

Резултатът бе открит в 19-ата минута. Дани Мота се превърна в адресат на чудесен пас на Матео Песина и първият не сбърка, пращайки топката по земя в средата на вратата за 1:0. Монца не избърза с празненствата, тъй като голът трябваше да бъде проверен от ВАР, но системата видя, че няма проблем и попадението бе зачетено. В края на първата част Наполи имаше претенции за дузпа след удар на Ангиса, но реферът се консултира с ВАР и не видя нищо нередно.

Video edited on Kapwing

Второто полувреме започна по чудесен начин за домакините. Още в 53' те успяха да удвоят преднината си. Андреа Петаня посрещна спасяване от стража на Наполи Голини и с много прецизен удар се разписа и оформи крайния резултат.

Video edited on Kapwing

Българският защитник и национал Валентин Антов записа 7 минути игра срещу "партенопейците", след като се появи от резервната скамейка в 83' на мястото на Армандо Исо.

Монца успя да се изкачи до деветото място във временното класиране и е с актив от 49 точки. Наполи пък има 83 пункта в своя актив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички