Бивш треньор в Юнайтед смята, че Погба ще остане на "Олд Трафорд" поради една причина


Бивш треньор в Юнайтед смята, че Погба ще остане на "Олд Трафорд" поради една причина
Снимка: Getty Images/Gulliver

5258 0

Силното трансферно лято и обнадеждаващото начало на сезона могат окончателно да убедят Пол Погба да остане в Манчестър Юнайтед, смята, бившият помощник-треньор в клуба Стив Макларън. Французинът бе на крачка от трансфер в Реал Мадрид, но в крайна сметка ръководството на „червените дяволи" отклони всички оферти за него и по всичко изглежда, че той ще остане на „Олд Трафорд" и през този сезон.

„Мисля, че той ще остане иначе щеше вече да си е тръгнал. През първото полувреме срещу Челси му беше трудно, но след това, когато получи повече пространство, направи това, което може - той може да подава, да бележи решителни голове и Оле успя да извади максимума от него, когато застана като мениджър. С ново попълнение като Магуайър и солиден отбор, Пол може да остане и да печели трофеи с Юнайтед", заяви Макларън.

По-рано днес ESPN информира, че Манчестър Юнайтед не възнамерява да приема оферти за Пол Погба до затварянето на този трансферен прозорец. Пол Погба все още желае да премине в Реал Мадрид, но е съобщил на мениджъра Оле Гунар Солскяер, че е напълно отдаден на отбора през този сезон (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички