Манчестър Юнайтед разкри съдбата на Пол Погба


Манчестър Юнайтед разкри съдбата на Пол Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

8846 0

Манчестър Юнайтед няма да приема оферти за Пол Погба до затварянето на трансферния прозорец в Европа, информира ESPN. „Червените дяволи“ имат устна договорка с френския халф, който е уверил ръководството, че няма намерение да напуска клуба това лято. От „Олд Трафорд“ все пак са притеснени, че Реал Мадрид може да осъществи сделката в последните дни на трансферния прозорец в Испания, който затваря в началото на Септември.

Пол Погба все още желае да премине в Реал Мадрид, но е съобщил на мениджъра Оле Гунар Солскяер, че е напълно отдаден на отбора през този сезон. От ръководството обявиха, че ще отхвърлят оферта, която надвхърля определената от тях сума от 180 милиона британски лири, защото вече нямат време да намерят достоен заместник на французина.

„Червените дяволи“ очакват нови опити от страна на „Кралския клуб“ за привличането на халфа идното лято, но медиите от Острова изразяват съмнение, че „белите“ могат да осигурят нужната сума за подписа на Погба след трансферите, които направиха преди началото на този сезон.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер е готов да приеме оферти за Маркос Рохо и Матео Дармиан, които не попадат в сметките на наставника за новата кампания. Трансферът на Рохо в Евертън пропадна в последните минути на трансферния прозорец в Англия, а Дармиан е спряган за ново попълнение на Интер. Междувременно треньорът на "нерадзурите" Антонио Конте сподели първите си впечатления от бившия "червен дявол" Лукаку (вижте подробности в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички