В Юнайтед са сигурни: Реал няма пари да купи Погба


В Юнайтед са сигурни: Реал няма пари да купи Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

4059 0

Ръководителите на Манчестър Юнайтед са уверени, че Реал Мадрид няма достатъчно пари за привличането на Пол Погба това лято, съобщи Daily Mail. Трансферният прозорец в испанската Ла Лига е отворен до 2 септември и се предполага, че Реал не е загубил интереса си към халфа.

След победата над Челси с 4:0 самият футболист потвърди, че все още остава "голяма въпросителна" относно бъдещето му. Въпреки това на "Олд Трафорд" са уверени, че опасност от загуба на Погба не ги грози. "Червените дяволи" вярват, че Реал и агентът на играча Мино Райола до известна степен блъфират, демонстрирайки желанието си да доведат Погба в Мадрид.

По-рано този месец Реал направи предложение за 26-годишния французин - 27.4 млн. паунда плюс крилото Хамес Родригес, докато Юнайтед иска за играча си 170 млн. паунда. Това нелепо предложение е убедило "дяволите", че Реал не разполага с достатъчно финанси за сключване на сделка. Бъдещето на Погба в дългосрочен план обаче остава под въпрос. След края на този сезон до края на договора на футболиста ще остава само една година и Юнайтед може да го продължи автоматично с 12 месеца, но вече няма да бъде в толкова силна позиция, както е в момента.

А какъв съвет относно Погба даде на клуба бившата им звезда Златан Ибрахимович вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички