Фърдинанд: Как Дибала си позволи да откаже на Юнайтед, когато седи на пейката?!


Фърдинанд: Как Дибала си позволи да откаже на Юнайтед, когато седи на пейката?!
Снимка: Getty Images/Guliver

7472 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разкри, че е щастлив от факта, че нападателят на Ювентус Пауло Дибала не е преминал при "червените дяволи". Както е известно, след напускането на Ромелу Лукаку, англичаните се бяха насочили към аржентинеца, но той постави такива финансови условия на клуба, че преговорите пропаднаха.

"Не знам как Дибала имаше дързостта да откаже на Манчестър Юнайтед, когато е на пейката в Ювентус. Трябва да започне да играе някакъв футбол. Може би си мисли: "Искам да бъда в Шампионска лига или ще седна на пейката. Предпочитам да го направя, отколкото да играя в Ман Юнайтед", каза Фърдинанд пред "Daily Star".

"Е, тогава съм щастлив, че не дойде, защото няма подходящите качества, които искам да виждам в един играч на Ман Юнайтед! Искам някой, който иска да дойде и да си мисли: "Манчестър Юнайтед трябва да стане отново топотбор, а аз искам да бъда катализатор на това". Това е типът човек, който искам да влезе през вратата", каза още легендата. Вижте в този материал заплатата, която поиска Дибала от английския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички