Един от новите в Манчестър Юнайтед: Мечтата ми се сбъдна


Един от новите в Манчестър Юнайтед: Мечтата ми се сбъдна
Снимка: Getty Images/Gulliver

3047 0

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Одион Игало даде първото си интервю като футболист на отбора. 30-годишният нигериец премина под наем при „червените дяволи“ от китайския Шанхай Шенхуа.

Бившият нападател на Уотфорд кацна в Манчестър в неделя сутринта и се присъедини към новите си съотборници по-късно в днешния ден. „Мечтата ми се сбъдна, тъй като от дете следя и мечтая за Манчестър Юнайтед. Но вече това е реалност. Не мога да кажа много неща в момента, тъй като трябва да започна да тренирам с клуба. Последните дни бяха лудост. Определено се радвам да бъда в Манчестър. Това е прекрасна възможност за мен и благодаря на Господ, на агента ми и на треньора, който ми даде възможността да бъда тук. Щастлив съм да бъда тук и искам да се сработя с отбора и да завършим сезона добре“, каза Игало.

Мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер също одобри трансфера на 30-годишния футболист. Одион Игало игра във Висшата лига преди няколко години с екипа на Уотфорд, като отбеляза 16 гола в 55 срещи в елита на Англия. А ето каква е била причината от Юнайтед да се насочат към Игало.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички