Пол Скоулс с унищожителна критика към Манчестър Юнайтед преди дербито с Ливърпул


Пол Скоулс с унищожителна критика към Манчестър Юнайтед преди дербито с Ливърпул
Снимка: Getty Images

2361 0

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс бе доста критичен към своя любим клуб, въпреки успеха му среща Аталанта с 3:2 в Шампионска лига. Скоулси заяви, че "червените дяволи" не са приличали на отбор през първото полувреме и изрази притесненията си преди предстоящото дерби с Ливърпул в Англия:

"Първото полувреме отклони вниманието ми от второто. Беше притеснително. Това приличаше на всичко друго, но не и на отбор. Виждаше се при четиримата защитници, при двамата дефанзивни полузащитници, а след това и при всички останали. Могат ли да излязат и да играят така срещу Ливърпул и Манчестър Сити? Никога. Двамата полузащитници играеха сами. Те допуснаха толкова много положения. Срещу качествен съперник няма да спечелят тези мачове".

"Представете си Юрген Клоп, гледайки това първо полувреме на "Олд Трафорд", как е потривал ръце. Не могат да продължават да разчитат по този начин на вратаря. Не искам да звуча като човека, който разваля купона след този успех, но първото полувреме буди голяма тревога у мен. Съжалявам за двамата халфове, но няма шанс отборът да играе 4-2-4 този уикенд, защото ще бъде унищожен. Фред и Мактоминей не могат да се справят сами. Предната четворка бе толкова високо изнесена, че нямаше никаква връзка с отбора. Ако играем така срещу Ман Сити и Ливърпул, ще бъде катастрофа", прогнозира Пол Скоулс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички