Бивш клубен шеф: Това, което прави Клоп, е тормоз, да се успокои малко!


Бивш клубен шеф: Това, което прави Клоп, е тормоз, да се успокои малко!
Снимка: Getty Images

3560 0

Бившият президент на Кристъл Палас Саймън Джордан разкритикува поведението на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Както е известно, в мача срещу Тотнъм миналата неделя германецът получи жълт картон за буйно поведение край тъчлинията.

Недоволен от факта, че Хари Кейн избегна изгонване, а Диого Жота не спечели дузпа, след мача Клоп започна да си изяснява отношенията с Тиърни пред обективите на камерите, а според Джордан това е прекалено.

"Аз съм голям фен на Юрген Клоп и голям фен на неговия отбор. Но мисля, че трябва да обърнем внимание на поведението му. Намирайки се в техническата зона, той устройва тормоз - спрямо съперниците, четвъртия съдия, медии. Не харесвам думата "тормоз", защото те кара да мислиш, че другата страна е по-слаба, но той си позволява да стъпи на територия, на която много треньори не биха посмели да стъпят", заяви Джордан пред talkSPORT.

"Помня, когато Греъм Сунес беше треньор на Блекбърн. Гледайки го как се държи в техническата зона, аз мислех: "Уау, това е малко твърдо. Мисля, че Клоп стъпва на територия, където неговите наблюдения, външен вид, характерът му провокират реакция от хора като Артета. Хората чувстват, че са длъжни да реагират и да си върнат контрола над ситуацията, защото Клоп е толкова влиятелна фигура", продължи той.

"В известен смисъл това ми харесва, но, гледайки последния мач, си помислих: "Ти малко прекали, позволяваш си твърде много". Феновете на Ливърпул със сигурност ще реагират на думите ми, но все пак ще ги кажа. Просто го гледам и мисля, че трябва малко да се успокои. Мисля, че той преминава границата на позволеното и натиска хората с авторитета си. Мисля, че треньорите трябва да се държат малко по-различно", завършва бившият клубен президент. Тази критика съвпадна с друго такова изказване срещу Ливърпул от бивш италиански национал - прочетете го тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички