Бивш клубен шеф: Само 3 отбора от Висшата лига ще харчат за трансфери през лятото


Бивш клубен шеф: Само 3 отбора от Висшата лига ще харчат за трансфери през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1106 0

Бившият спортен директор на Ливърпул и Тотнъм - Деймиън Комоли, сподели, че не очаква английските клубове да са особено активни на трансферния пазар през лятото. Според него, заради икономическата криза, предизвикана от пандемията от коронавирус, само 3 клуба от Висшата лига ще похарчат пари за нови попълнения.

"Един агент ми каза, че следващото лято само три клуба във Висшата лига ще могат да харчат пари на трансферния пзар. Не знам доколко е вярно това, но когато агентите говорят такива неща, то обикновено имат вътрешна информация. Вероятно ще видим малка трансферна активност - по-скоро ще се правят обмени и ще се взимат играчи под наем", коментира Комоли, цитиран от "Sky Sports".

"Трансферните разходи ще намалеят значително. Колкото по-дълго продължава кризата, толкова повече клубовете ще изпитват финансови трудности. Първо, заплатите на футболистите ще бъдат намалени, второ, трансферната им стойност", допълни бившият директор. А коя е най-възможната дата за подновяване на Висшата лига вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички