Ралф Рангник отговори на слуховете за напускането на Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник отговори на слуховете за напускането на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1616 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, коментира слуховете около това, че може да се откаже от консултантския пост на "Олд Трафорд", за да поеме националния отбор на Австрия. Той заяви желанието си да остане в клуба, но не отхвърли възможността да заеме и друга длъжност наравно с това.

"Нека говорим за Манчестър Юнайтед, това е истинският въпрос. Мога да потвърдя, че със сигурност ще остана като консултант", коментира наставникът пред "Sky Sports" след равенството 1:1 с Челси в четвъртък.

"До момента с Ерик тен Хаг не сме говорили. Въпреки това аз съм повече от щастлив от назначението му и искам да помогна нещата да се променят към добро. Ролята ми ще позволи да имам време и за друга работа. В крайна сметка това се разбрахме миналия ноември", довърши германецът.

Успех в битката за място в Шампионска лига за Манчестър Юнайтед изглежда все по-невъзможен. С 3 мача до края на сезона, на 5 точки от топ 4 и с 2 срещи аванс пред останалите отбори, "червените дяволи" най-вероятно ще се задоволят с участие в Лига Европа през предстоящия сезон. 

Самият Рангник отписа шансовете на възпитаниците си да се доберат до място сред първите 4

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички