Бивш играч на Манчестър Юнайтед е получил писмо от Ливърпул


Бивш играч на Манчестър Юнайтед е получил писмо от Ливърпул
Снимка: Getty Images / Guliver

6687 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Патрис Евра разказа интересна история от периода си като футболист на „червените дяволи“. 38-годишният френски защитник бе в предаването ‘Monday Night Football’ заедно с бившия футболист на Ливърпул Джейми Карагър, като разказа за случая от 2011-та година, когато Евра бе въвлечен в инцидент с тогавашния нападател на мърсисайдци Луис Суарес.

Французинът бе обект на расистки обиди от страна на уругвайския нападател по време на едно от дербитата между двата отбора през 2011-та година, за което Суарес получи 10 мача наказание. Наскоро обаче Евра е получил извинително писмо от директора на Ливърпул Питър Муур. „Останах много доволен от това, че Джейми Карагър ми се извини и получих писмо от Питър Муур, беше трогателно“ каза бившият бранител на Манчестър Юнайтед и Ювентус. „ Той ми каза, че се надява, че не е прекалено късно, тъй като инцидентът се случи преди 9 години. Благодарих му. По онова време бях много разочарован, че Ливърпул бяха на страната на Суарес и подкрепиха постъпка като неговата, но сега виждам, че в клуба работят честни хора“ каза още Евра.

В днешния ден Ливърпул са домакини на Манчестър Юнайтед в мач от 23-тия кръг на Английската Висша лига. А ето какво каза настоящият наставник на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер по адрес на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички