Талант на Челси опари Тотнъм: Дори не знаех кой е този отбор


Талант на Челси опари Тотнъм: Дори не знаех кой е този отбор
Снимка: Getty Images

1461 0

Талантливият нападател на Челси - Армандо Броя, си спомни за доста интересен момент от детството си, в който участие има отборът на Тотнъм.

Броя разказа, че като малък е взел участие в турнир, на който са присъствали скаути на "шпорите". Нападателят е впечатлил с изявите си и съответните представители на Тотнъм са поискали нападателят да премине в академията им.

"Помня, че играх на детски турнир. Сред публиката бяха скаути от академията на Тотнъм, на които им е харесало как се представям. След турнира, където спечелих наградата за най-добър играч, моите родители ми съобщиха, че са говорили със скаутите и ми казаха, че искат да ме вземат", сподели Броя пред "Players Tribune".

"Тогава им отговорих с "Кой отбор ме иска?" Дори не знаех кой е този отбор. Бях много, много млад и знаех само два клуба - Челси и местният непрофесионален тим", добави още нападателят.

В крайна сметка, Броя стяга багажа за Северен Лондон и започва да играе за децата на Тотнъм. Впоследствие преминава в академията на Челси, а останалото е история. Днес, вече на 21-годишна възраст, перспективният офанзивен футболист прави всичко възможно да се наложи в основния състав на "сините".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой бивш футболист на Челси сложи край на кариерата си наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички