Челси продължава да броди около звезда на Интер


Челси продължава да броди около звезда на Интер
Снимка: Joosep Martinson - UEFA/UEFA via Getty Images

1216 0

Лондонският Челси все още се е прицелил в бранителя на Интер – Милан Шкриниар, твърдят медиите в Италия. „Сините“ искаха да привлекат национала на Словакия през това лято, но 27-годишният централен защитник не напусна „Джузепе Меаца“.

Според Calciomercato обаче „сините“ още имат интерес към Шкриниар, а бъдещето му в Милано хич не е сигурно. Договорът му с „нерадзурите“ изтича в края на този сезон, а все още преговори между страните за подновяването му не се водят.

По този начин след 1-и януари клубове извън Серия А ще могат да преговарят директно със словака, който ще може да подсили някой европейски тим след края на сезон 2022-23.

Челси обаче ще се бори с Манчестър Сити, Пари Сен Жермен и Реал Мадрид, които също следят казусите и развитието около Шкриниар. Словашкият национал има 224 мача за Интер, в които е вкарал 11 гола и е подал за 4 други попадения. А какво е сторил Моуриньо през 2006-а с медал на Челси, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички