Бивш футболист на Челси обясни защо "сините" няма да са фаворит за спечелването на Висшата лига


Бивш футболист на Челси обясни защо "сините" няма да са фаворит за спечелването на Висшата лига
Снимка: Getty Images

1919 0

Отборът на Челси дава сериозна заявка за титлата във Висшата лига през следващия сезон. "Сините" подписаха с Рахийм Стърлинг и Калиду Кулибали, но бившият им футболист и английски национал Глен Джонсън не е убеден, че това е достатъчно.

Британецът е на мнението, че лондончани трябва да се подсилят с още защитници, а Кулибали и другите им две трансферни цели Преснел Кимпембе и Жул Кунде нямат нужни опит във Висшата лига.

"В момента Челси прави опит за изграждане на чисто нова защита, това може да им попречи обаче. Те взеха Кулибали, а сега се целят високо в Преснел Кимпембе и Жул Кунде. Не ме разбирайте погрешно и тримата са страхотни, но нямат опит в Англия, това може да изиграе лоша шега на клуба", заяви Джонсън за "Betting Odds".

"Ако подпишете с четирима играчи извън Висшата лига, например, тогава един от тях със сигурност ще се превърне в провал. Това е просто доказал се с годините факт. Без защитник с опит в Англия Челси може да каже "чао" на титлата", добави още бившият защитник.

В момента Челси и ПСЖ преговарят за Преснел Кимпембе, а също така се очаква лондончани да си пробват късмета и за защитника на Севиля Жул Кунде. Определено новата ера на "Стамфорд Бридж" вече започна. Предстои да разберем обаче ще бъде ли успешна тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой може да си тръгне от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички