Бивш английски национал: След престоя в Челси едва ли някой ще назначи Лампард


Бивш английски национал: След престоя в Челси едва ли някой ще назначи Лампард
Снимка: Getty Images

1217 0

Бившият английски национал Дарън Бент смята, че Франк Лампард ще има трудности в намирането на нова работа след периода, в който беше временен треньор на Челси. Откакто замени на поста уволнения Греъм Потър, бившата звезда на "сините" записа само 1 победа във всички турнири.

Преди това Лампард беше мениджър и на Евертън, където резултатите му също не бяха много добри. Като треньор британецът е спечелил само 2 от последните си 24 срещи във Висшата лига. Наистина някой трудно би му поверил отбор при такава статистика.

"Не си го представям да си намери друга работа. Той записа 8 участия във Висшата лига - осем! И загуби 6, което е ужасно. Записа общо 10 във всички състезания и загуби осем от тях", обобщи Бент ситуацията.

"Мисля, че той знае какво е гордост. Мисля, че се стреми да побеждава във всеки мач. Но очевидно играчите са го разочаровали, а той чувства, че не може да им се довери", допълва бившият нападател, цитиран от talkSPORT. В един момент Челси имаше опасност да изпадне от Висшата лига, но се спаси от такъв сценарий - ето кога.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички