Тен Хаг: Този клуб принадлежи на Шампионска лига, можем да съхраним третото място


Тен Хаг: Този клуб принадлежи на Шампионска лига, можем да съхраним третото място
Снимка: Getty Images

1312 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг коментира успеха на своя тим над Челси снощи и класирането им в груповата фаза на Шампионска лига.

"Този клуб принадлежи на Шампионска лига. Във Висшата лига това не се постига лесно, затова мнозина се борят за него. Много е важно, когато се получи. Искахме да спечелим. Показахме победно отношение. Челси има изключителни играчи, но ние бяхме много добри на контраатака, наистина опасни", започна треньорът, цитиран от "ВВС".

"В крайна сметка вкарахме 4 гола. Трябваше да вкараме повече, но и те можеха да отбележат. През второто полувреме защитата ни беше по-добра. През първото имахме проблеми между линиите. Те играха без преса, трябваше да ги ударим и да се възползваме от пространството, което имахме, а невинаги успявахме. Вторият гол беше реализиран в края на първото полувреме, а можеше и по-рано", продължи Тен Хаг.

"Можем да съхраним третото място. Важно е да останем концентрирани (в следващия мач) и да не получаваме контузии. Но също така да подобрим показателите си в домакинствата. Ще бъде важен мач, искаме да го спечелим. Трудно е да се каже за контузиите на Антони и Шоу. Ще изчакаме 24 часа и ще знаем повече", завърши нидерландецът. С победата си снощи Юнайтед нанесе сериозен удар на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички