Бивш английски национал разкритикува Саутгейт: Защо най-креативният играч във Висшата лига е на пейката?


Бивш английски национал разкритикува Саутгейт: Защо най-креативният играч във Висшата лига е на пейката?
Снимка: Guliver/GettyImages

1773 0

Легендата на британския футбол Гари Линекер разкри недоволството си от решение на националния селекционер на Англия Гарет Саутгейт, което според него е можело да коства много срещу Германия.

Бившият футболист и настоящ анализатор не е останал никак доволен от факта, че звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд е останал 90 минути на пейката.

"Англия изостава и има затруднения в създаването на положения. Трудно си подават, трудно изнасят топката, а междувременно най-креативният футболист във Висшата лига стои на пейката - Трент Александър-Арнолд, за неразбралите", сподели Линекер в социалната мрежа "Twitter".

Линекер е известен със своите "туитове" по време на мачове, както и със своята смелост, която му помага да изразява своето мнение, колкото и болезнено да е то. Британецът не за пръв път критикува Саутгейт, като по време на Мондиал 2018 и Евро 2020 някои решения на английския селекционер също не му се харесаха.

Разбира се, очакваме отговор от страна на Саутгейт, за да видим дали ще станем свидетели на поредния словесен двубой във футбола.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как се разви двубоя между Германия и Англия вчера (7 май).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички