Безценната физиономия на звезда на Манчестър Сити, когато Гуардиола му дава домашно (ВИДЕО)


Безценната физиономия на звезда на Манчестър Сити, когато Гуардиола му дава домашно (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2826 0

Безценната физиономия на Бернардо Силва от Манчестър Сити, когато мениджърът на тима Пеп Гуардиола дава домашно на футболистите си - този момент от сезон 2017/18 набира отново популярност в социалните мрежи. Трябва да признаем, че си заслужава да си го припомним.

Това се случва шест месеца, след като Силва пристига в Сити от Монако. Докато говори на играчите си в съблекалнята след победата на "гражданите" над Нюкасъл на 27 декември, Гуардиола ги призовава да си легнат рано и да останат със семействата си.

След това Гуардиола им поставя за задача да гледат мача на следващия си опонент - Кристъл Палас. На "орлите" тогава им предстои да играят срещу Арсенал. "Трябва да почивате през нощта" - започва Пеп и призовава своите играчи.

"Със семействата си, пуснете си телевизорите и гледайте Кристъл Палас срещу Арсенал" - довършва испанският специалист. А през това време Силва прави много забавна и учудена физиономия, сякаш не вярвайки какво чува.

Все пак тези, които са последвали съвета на Гуардиола, са станали свидетели на доста драматичен и интригуващ мач, тъй като "артилеристите" спечелиха с 3:2 като гости на Кристъл Палас. След това обаче "орлите" удържат нулево равенство със Сити.

"Гражданите" се представят на повече от впечатляващо ниво в последните години с Гуардиола и със сигурност и малките и незначителни на пръв поглед детайли играят своята огромна роля. Не е случайно и че за първи път в историята Манчестър Сити задмина Манчестър Юнайтед по ТОЗИ показател за 1 сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички