"Беше златно момче, а сега едва успява": Легенда на Юнайтед губи вяра в новодошъл?


"Беше златно момче, а сега едва успява": Легенда на Юнайтед губи вяра в новодошъл?
Снимка: Getty Images

1825 0

Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед - Рио Фърдинанд, който сега работи като футболен анализатор, коментира ситуацията с новодошлия в клуба през лятото Мейсън Маунт.

Какво имаше да каже Рио за Маунт?

24-годишният играч избра да се присъедини към Манчестър Юнайтед това лято срещу сумата от 60 милиона паунда. За съжаление, Маунт се бори за титулярното си място, записвайки само една асистенция в девет изяви и все още не е вкарал първия си гол за клуба.

"Без да омаловажавам Челси, но той беше златно момче, а сега едва успява да влезе в титулярните 11. Той никога не е бил наистина обект на негативизъм. Никога не се е срещал с подобно изпитание в живота си", каза Фърдинанд.

"Имаше нужда от подкрепата на Франк Лампард, когато беше в Дарби Каунти и след това, когато се върна в Челси. Но напрежението, когато дойдеш в Манчестър Юнайтед, носи различна тежест на раменете, значката е по-тежка, когато нещата не вървят добре", добави още легендата.

Маунт се оказа на пейката на Манчестър Юнайтед през последните седмици. Той със сигурност ще се стреми да се завърне в стартовите 11 срещу Копенхаген в срещата от групите на Шампионска лига в сряда, 8 ноември.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерик тен Хаг с коментар по адрес на Маркъс Рашфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички