"Беше ужасно"! Легенди на Манчестър Юнайтед принудили младок да прави с*$с пред тях


"Беше ужасно"! Легенди на Манчестър Юнайтед принудили младок да прави с*$с пред тях
Снимка: GettyImages

31556 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед - Даниел Нардиело, който записа едва 4 мача с червения екип по време на 6-годишния си период в клуба, все пак има с какво да запомни престоя си на "Олд Трафорд". 

Наказанието

Още като играч на академията Нардиело бил привикан на популярната игра "лъжици". Той бил изправен срещу бившия защитник Дейвид Мей, с когото се справил добре. Легендарният Райън Гигс обаче го преметнал и ударил с различна лъжица.

Така Даниел бил изправен пред наказание и то какво! Англичанинът трябвало да имитира правене на любов с жена пред ветераните в отбора. Там присъствали фигури като Дейвид Бекъм и Рой Кийн.

Да го правиш пред най-големите

"Моята задача беше, че трябваше да правя любов с жена на масата. Някои от нас трябваше да го направят. Трябваше да опишеш момичето. Беше ужасно. Блондинка ли е или брюнетка, надарена ли е или не? Как го правиш? Какво ѝ казваш? Бях ярко червен, беше отвратително", спомня си Нардиело в подкаста "Under the Cosh" и продължи.

"Там също бяха суперзвездите, като Гигс и Дейвид Мей бяха главните там, но можеше да видиш също Кийн и Бекъм, гледайки всичко и ти си като 'Ох, Боже мой, трябва да правя любов с момиче пред всички тези момчета", допълни още той.

Изумително или не, това далеч не е единствената подобна случка по време на престоя му в отбора. Той си спомни и момент, в който легенда на Юнайтед повикал стриптизьорки на съотборниците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички