Бербатов не вижда Манчестър Юнайтед в зона ШЛ, посочи своя топ 4


Бербатов не вижда Манчестър Юнайтед в зона ШЛ, посочи своя топ 4
Снимка: БГНЕС

5225 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед даде своята прогноза за това как ще изглежда топ 4 в английската Висша лига през сезон 2019/20. Българинът вижда на шампионския трон догодина отново Манчестър Сити, а своя бивш отбор - отново извън топ 4.

"За съжаление, мисля, че отново Сити ще грабнат титлата. След това ще е Ливърпул. Те ще са първите два отбора в класирането. Ще сложа Тотнъм и Челси като последните два отбора в топ 4. Нареждам Челси толкова високо, защото гледах няколко техни двубои под ръководството на Франк Лампард и много бях впечатлен от неговата философия", коментира нападателят, цитиран от "Mirror".

"Извън четворката ще са обичайните заподозрени в лицето на Арсенал и Манчестър Юнайтед. Надявам се някой от отборите извън тази шестица да успее да се намеси. В това число се сещам за Уулвърхемптън, много ми хареса отборът през изминалия сезон. Надявам се, че участието им в Лига Европа няма да им попречи", добави Бербатов. А защо според родната звезда Дибала може да сгреши, ако премине на "Олд Трафорд" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички