Бербатов за Юнайтед: Чувствам се като л***о, когато гледам класирането


Бербатов за Юнайтед: Чувствам се като л***о, когато гледам класирането
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"

2985 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов за пореден път изрази разочаованието си от представянето на "червените дяволи" от началото на сезон. Освен това българинът посъветва играчите да не гледат класирането, защото това само ще ги накара да се чувстват зле.

"Всички знаем къде е Манчестър Юнайтед в момента. И трябва да ви кажа, че никой не иска да ги гледа там. Кара ме да се чувствам като л***о, не е добре и не мисля, че някой въобще иска да гледа класирането", сподели бившият играч.

"Не смятам, че който и да е свързан с клуба в момента иска да провери къде в класирането се намира Юнайтед. Когато гледате отбор от калибъра на Манчестър Юнайтед - един от най-големите в света - и видите къде е сега в таблицата, е истинска лудост да осъзнаеш как се променят времената. Футболистите знаят на каква позиция са, но не ги съветвам да гледат класирането, защото това няма да ги накара да се чувстват добре. От друга стана обаче може да си кажат: „ Хайде, момчета, вижте къде сме - заслужаваме ли да бъдем тук?",  добави още бившата звезда на „червените дяволи”.

А какво предупреждение отправи Бербатов към Манчестър Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички