Бербатов за Оле: Да не забравяме, че сър Алекс взе титлата в шестия си сезон


Бербатов за Оле: Да не забравяме, че сър Алекс взе титлата в шестия си сезон
Снимка: Guliver/Getty Images

6752 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира ситуацията в клуба. Той призова да се даде време на мениджъра Оле Гунар Солскяер, въпреки че призна, че отборът вече не плаши съперниците си както преди. "В момента отборите не се плашат от Юнайтед. Можете ли да ги обвинявате? Отборите виждат резултатите, които постига Юнайтед и къде завършват през последните няколко години и вярват, че имат шанс да стигнат до победата и трите точки срещу тях", коментира българинът пред "Betfair".

"В сряда вечер гледах как играе Рочдейл на "Олд Трафорд", показвайки, че не им пука, че играят срещу Юнайтед. бяха толкова уверени, въпреки че направиха няколко грешки. Натискът върху Оле Гунар Солскяер е налице и истината е, че отборът е в трудна ситуация. Когато губиш мачове, хората искат да се махнеш, а когато печелиш, никой нищо не казва", допълни Бербатов.

"Според мен, Юнайтед трябва да даде още време на Солскяер, невъзможно е треньорът да си тръгва всеки път, когато има няколко лоши резултати, следващият ще дойде и ще бъде същото. Сигурен съм, че работят усилено на тренировъчния терен. Искрено се надявам, че той може да обърне нещата. Харесвам го като човек и футболист и искам да успее като треньор. Той е в клуба, където е легенда, клубът му е дал шанс и има страхотен персонал и хора около себе си. Въпрос на време е, да не забравяме, че сър Алекс Фъргюсън спечели първенството в шестия си сезон, така че, това е дълъг процес и не е толкова лесно, колкото хората си мислят. Би било грешка, ако се отървем от него сега", категоричен е бившият национал. А започнал ли е бившият нападател работа в любимия си клуб вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички