Бербатов разкри кои двама ще заместят хегемоните Роналдо и Меси


Бербатов разкри кои двама ще заместят хегемоните Роналдо и Меси
Снимка: Sportlive/ колаж

31756 0

Един от най-качествените български футболисти за всички времена - Димитър Бербатов, сподели кои са двете имена, които ще заместят хегемоните от последните над 10 години - Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Бербатов стори това в рубриката си за "Betfair".

"Той (Ерлинг Холанд) е толкова вълнуваща гледка и за мен има огромен шанс той да е наследникът на Меси и Роналдо. Не само той, но също харесвам и Мбапе, той просто се подиграва със противниковите защитници. Трябва да задържим дъх, да се надяваме тези играчи да останат здрави и да продължават да се развиват, за да ги наблюдаваме максимално дълго на най-високо ниво" - започна Бербатов.

"През тази седмица се говори много за клубове, които са заинтересовани от Ерлинг Холанд, но за мен той току що за присъедини към Борусия Дортмунд и не го виждам да преминава в друг голям клуб все още. Мисля, че е на правилното място сега. Виждате как се подобрява - прави асистенции, вкарва голове" - продължи 39-годишният бивш играч на Манчестър Юнайтед.

"Ако се премести в Манчестър Юнайтед или Реал Мадрид дали ще е на същото ниво, на което е в момента в Дортмунд? Отборът, мястото, на което живее, хората, които са около него - това са много важни фактори и затова съм доволен от това как се справя, защото явно всичко върви добре за него там" - допълни Бербатов.

Българинът сподели още, че евентуален трансфер би бил грешка и че ще има много възможности за такъв в бъдещето, когато клубовете все още ще го искат. Освен това, предположи, че Холанд може да подобри трансферния рекорд от 200 милиона.

БАЩАТА НА ХОЛАНД: СИНЪТ МИ ЩЕ СЕ ЧУВСТВА ОТЛИЧНО В ЛА ЛИГА


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички