Хари Магуайър магически оздравя


Хари Магуайър магически оздравя
Снимка: Getty Images/Guliver

1600 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че състоянието на бранителя Хари Магуайър всъщност не е толкова тежко и той може да бъде на линия още за утрешния мач срещу Норич. Защитникът получи контузия по време на двубоя срещу Уулвърхемптън от 3-тия кръг на ФА Къп миналата седмица и пропусна дербито срещу Манчестър Сити от Карабао Къп във вторник.

Очакваше се защитникът да отсъства от терените за неопределен период, но сега Солскяер заяви пред ‘Manchester Evening News’, че той може да е готов още в утрешния ден. „Има шанс за него в утрешния ден. Травмата не е сериозна. Не знам откъде дойде тази информация, но може и да се бъркате с Хари Кейн. Магуайър ще тренира днес с тима и ще видим каква е ситуацията с него. За мен не е изненада, тъй като той е биткаджия и иска да играе. Дори да има лека контузия, той ще стисне зъби и ще играе, както го направи срещу Уулвс. По време на полувремето той почувства болка, беше близо до това да играе срещу Сити, но не беше достатъчно здрав“ каза Солскяер.

Манчестър Юнайтед излиза срещу Норич в утрешния следобед. Двубоят е от огромно значение за „Червените дяволи“, които трябва да търсят задължителен успех, ако искат да продължат борбата за влизане в топ 4. А ето кой бранител може да стане съотборник на Магуайър съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички