Бербатов приветства смяната на Почетино и обяви очакванията си от Моуриньо


Бербатов приветства смяната на Почетино и обяви очакванията си от Моуриньо
Снимка: БГНЕС

5430 0

Българската футболна звезда и бивш играч на Тотнъм - Димитър Бербатов, коментира уволнението на Маурисио Почетино и назначението на Жозе Моуриньо начело на "шпорите". Бившият нападател приветства решението на ръководството да направи тези промени."Почетино е изключение в съвременния футбол, той беше в Тотнъм толкова дълго, че нещата тръгнаха по течението и им трябваше разтърсване. Последните им мачове бяха слаби и очаквах повече от тях през този сезон. Това е решение, което не е взето лесно, но е необходимо, за да се разтърсят малко нещата", коментира Бербатов пред "Betfair".

"С автобиографията си и количеството трофеи, които е спечелил в Шампионска лига, Висшата лига и където и да отиде, Моуриньо спечели правото си да не прави глупости, ако му покажете уважение, той ще ви върне същото. Той заслужава това, защото се е доказал, печелейки толкова много. Играчите ще искат да му покажат как могат да играят и ще си мислят, че трябва да се докажат пред него", допълни българинът.

"Той ще внесе нови идеи, нов начин на игра, нови упражнения в тренировките и играчите ще трябва да се докажат, всички. Във всеки клуб с подобна йерархия при играчите знаеш, че си добър, може да си капитан на тима и да знаеш, че ще играеш, но в същото време това не ти дава право да лежиш и името ти да играе за теб, трябва да работиш упорито и такъв ще бъде случаят с Моуриньо", каза още бившият нападател. А как ще действа с трансферите Моуриньо през зимата, според слуховете, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички