Крауч: Тотнъм уволни Почетино, а други биха му вдигнали паметник...


Крауч: Тотнъм уволни Почетино, а други биха му вдигнали паметник...

1953 0

Бившият нападател на Тотнъм Питър Крауч разкритикува клуба заради решението на ръководството да уволни мениджъра Маурисио Почетино. Това се случи снощи, а още днес беше обявен и наследникът на аржентинеца - бившият мениджър на Челси и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

"Шокиран съм от решението на Тотнъм. Зная, че резултатите не бяха много добри и разбирам защо топклубовете вземат мерки, когато участието им в следващия сезон на Шампионска лига е под заплаха, но е смешно да се мисли, че Почетино внезапно е загубил ентусиазма си. Той изведе Тотнъм до финал в Шампионска лига. Други клубове, които не са свикнали да са в тази фаза, биха издигнали паметник на треньора, който ги изведе до най-важния мач в клубния футбол", коментира англичанинът.

"Страхувам се, че Тотнъм ще съжалява за това решение. Почетино няма дълго да остане без работа. Суперклубовете, независимо дали са Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид или ПСЖ, ще го вземат при себе си, в това можете да бъдете сигурни. Следователно, аз не виждам логика в действията на Тотнъм", допълни Крауч. А защо, според президента на "шпорите" Даниел Леви, се стигна до уволнението на Почетино вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички