Ще иска ли Моуриньо скъпи зимни трансфери и какво е решил за Ериксен?


Ще иска ли Моуриньо скъпи зимни трансфери и какво е решил за Ериксен?
Снимка: Gulliver/GettyImages

3745 0

Новият мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо е обявил пред клубния президент Даниел Леви, че не се нуждае от големи трансфери през януари. Също така, той иска полузащитникът Кристиан Ериксен да остане в клуба, това е дори един от приоритетите му в клуба.

Моуриньо идва в Северен Лондон с репутацията на треньор, който гради работата си върху скъпи трансфери. Този път обаче португалецът иска да промени това, пише Daily Mail. Стратегията на Специалния не се вписва във философията на Леви и в преговорите треньорът е обявил, че не очаква голяма сума за трансфери през януари.

Изданието пише още, че специалистът е доволен от играчите, които му е оставил предшественикът му Маурисио Почетино. На първо място той иска да се погрижи за запазването на наличните звезди в състава. Една от тях е Ериксен, чийто договор с клуба изтича в края на сезона. Моуриньо ще се опита да го убеди да остане в Тотнъм. А каква заплата ще получава треньорът в Северен Лондон вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички