Фенове на Тотнъм изразиха притеснение от назначението на Моуриньо


Фенове на Тотнъм изразиха притеснение от назначението на Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1852 0

Тръстът на феновете на Тотнъм изрази притеснение от назначението на Жозе Моуриньо начело на клуба. По-рано днес португалският специалист официално бе представен за треньор на "шпорите", след като вчера досегашният наставник на тима Маурисио Почетино бе уволнен от президента Даниел Леви.

Фенската организация на клуба изрази разочарованието си от раздялата с Почетино още вчера, а днес изрази и притеснение от името на новия мениджър на отбора. "Ръководството на клуба бързо запълни овакантения мениджърски пост. Жозе Моуриньо вече е мениджър на Тотнъм и се надяваме да ни донесе успехите, които всички искаме. Има обаче очевидни притеснения за това как Жозе и ръководството на клуба ще работят заедно.

Сигурни сме, че всички фенове на тима ще са благодарни, ако бъде въведена по-голяма яснота за това каква е визията за бъдещото партньорство с новия мениджър. Остават въпросите за трансферната политика, заплатите и това кой ще носи отговорността, и се надяваме клубът да внесе яснота. Ръководството трябва да направи така, че да не се озовем в същата ситуация след две или три години и трябва да чуем мнението на борда на директорите за дългосрочната идея около назначаването на новия мениджър", се казва в съобщение от Тръста. Моуриньо ще дебютира начело на Тотнъм още в събота, когато "шпорите" гостуват на друг лондонски отбор - Уест Хям.

А каква заплата ще плаща Тотнъм на Моуриньо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички