Бербатов: При отпадане от ФА Къп Челси ще уволни Почетино


Бербатов: При отпадане от ФА Къп Челси ще уволни Почетино
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

808 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм - Димитър Бербатов, очаква Челси да уволни Маурисио Почетино, ако отборът загуби тазвечершното преиграване за ФА Къп срещу Астън Вила.

Тоест още тази вечер?

Двубоят е от 4-ти кръг на турнира, а съперникът на "сините" се намира в топ 4 на Висшата лига. Челси пък е на 11-а позиция и не играе изобщо убедително. Почетино на няколко пъти призова за търпение, но според българина ръководството няма да прояви такова при отпадане от ФА Къп довечера.

В Челси не играят добре, цари хаос, посочи той

Прогнозата на Бербатов

"Няма да се изненадам, ако Челси уволни Маурисио Почетино при поражение. Челси похарчи толкова много пари за играчи - и те имат добри футболисти - но е очевидно, че не играят добре. Последният им мач, когато Челси загуби с 2-4 на "Стамфорд Бридж", беше отличен пример за хаоса на терена. Виждате, че на моменти Челси изглежда изгубен и не знае какво да прави", започна Бербатов пред "Betfair".

"Разбира се, невъзможно е да се отървеш от целия отбор. Главният треньор винаги трябва да е първи. Почетино винаги се е опитвал да каже, че Челси е дългосрочен проект, но във футболa собствениците нямат това търпение. Мисля, че ако Челси загуби следващия си мач, Почетино ще бъде уволнен", заключи той. А ето кой треньор харесват в Челси на мястото на Почетино

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички