Димитър Бербатов сигнализира: Михайлов се опитва да се завърне начело на БФС


Димитър Бербатов сигнализира: Михайлов се опитва да се завърне начело на БФС
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

4117 0

Българската футболна легенда Димитър Бербатов алармира спортната общественост за действията на Борислав Михайлов и приближените му. От екипа на 43-годишния бивш футболист смятат, че доскорошният президент прави всичко по силите си, за да се завърне на поста. 

Бербатов обясни ситуацията около Конгреса

В тази връзка Бербо и компания получили различни сигнали, че се организира натиск, чрез който да се осъществи подписка за отлагане на Конгреса (15 март 2024 г.).

Припомняме ви, че организирането на ключовото събитие до последно стоеше под въпрос заради жалби на част от членовете на Изпълкома. В крайна сметка Търговският регистър успя да заличи Борислав Михайлов от позицията "президент" и временно изпълняващ позицията е Михаил Касабов

Съобщението от екипа на Бербатов

"Наглостта на Борислав Михайлов и приближените му няма граници.

❗️Започнахме срещите си за дискусии с футболните клубове във връзка с конгреса на БФС на 15 март 2024 г. За съжаление, до нас достигна информация от няколко източника, че се подготвя отлагане на конгреса!

❗️Разчитайки отново на изпитаните си методи от миналото, а именно натиск и заплахи, Михайлов възнамерява да изнуди максимален брой клубове да поискат с подписка отлагането на конгреса.

❗️Разбира се, целта е една - да не бъде избрано ново ръководство на БФС, да мине време и вероятно отново да оттегли оставката си и да се опита да се завърне начело на футболния съюз.

⚠️ Призоваваме футболните клубове да не се поддават на планирания натиск и да не подписват нищо. Има конгрес, свикан от Изпълнителния комитет и вписан в Търговския регистър във връзка с подадената от Михайлов оставка.

✅️ Този конгрес трябва да избере ново ръководство на БФС.

✅️ Този конгрес ще сложи окончателен край на това ръководство на БФС, довело футбола ни до унизително състояние - безпрецедентно в историята.

✅️ Този конгрес ще избере ново ръководство и ще бъде поставено така желаното от цялата общественост ново начало.

✅️ Този конгрес трябва да бъде проведен и това зависи от клубовете.

⚠️ Бъдете смели, бъдете част от това ново начало и не позволявайте на Михайлов и кликата му да ви употребят за пореден път за собствени нужди.

⚠️ Не се поддавайте на натиск и не подписвайте нищо - не бива да бъде правена никаква подписка, за каквато ви натискат.

❗️Михайлов се подигра с волята на клубовете, които на два пъти събраха подписи за свикването на извънреден изборен конгрес, като игнорира безпардонно това тяхно желание. Сега се опитва да принуди клубовете да правят подписка с безумни аргументи и те самите да спрат хода на промяната, която желаят.

❗️Заради спирането на тази промяна Михайлов изключи почти една трета от членовете на БФС, за да остане на власт, за да продължава да безчинства и влачи футбола ни към нови и нови дълбини", написаха от "Р-Еволюцията е тук" в социалните мрежи. 

Още: Димитър Бербатов: Винаги съм на страната на играчите, но няма извинение за Рашфорд

Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров започват нова обиколка на България

Димитър Бербатов - "мързеливият" гений, който скри топката на футболна Европа (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички